31 Mart 2018 Cumartesi

Muhabbet 31.03.2018


HoronEvi ; Horon anlamında bir felsefeyi, anlayışı ve uygulayışı temsil etmektedir. Oluşumuna, yaşamasına ve kültür aktarımına katkıda bulunan herkes, çok ama çok değerlidir. Kurulduğundan beri doğru bildiğimiz yolda, yaptıklarımız ve uyguladıklarımızla hala varlığımızı sürdürmekteyiz. Sürekli izlemeye ve dans etmeye gittiğimiz ülkenin insanları da, doğru bildikleri yolda, kişileri öne çıkarmadan ama özüne sadık kalarak, kültürlerini, çok özel olarak bu günlere kadar taşımışlardır. Asıl olan budur.
Herkesin ortak malı Horon tadında bir yaşamdır. Olaya ve konulara bu şekilde bakmak, bakmayı sağlamak, doğrularıyla iyi şeyler yaparak bu günlere gelen anlayışı ve felsefeyi ayakta tutmaktır esas.
Edindiğimiz tecrübeyle, yaşayıp, uyguladıklarımızla ve sizleri birada tutabilmemizin bedelini zaman, zaman üzülerek ödesek de, bu tutumumuz, sağlığımız elverdiği ölçüde bizlerle, vermediği zaman, bizim gibi düşünen anlayışla devam edecektir.
Bu anlayışı hayata geçirirken insani, ahlaki, vicdani erdemleri örnek aldık. Kişisel istek, arzu, arka plan düşüncelerle güzide bir oluşum yönetilemez.
Güven, birlik, dostluk sarsılırsa! Bir arada olabilmenin anlamı kalmaz. Bir arada hareket edip, Horon halkasını oluşturamayız, birlik bilinci bozulur ve kaybolur. AsG
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder